Voortaan krijg je alles door elkaar – zoals in het echte leven

IMG_9164

Het is effe stil geweest hier op de blogpagina…

Maar dat was het natuurlijk niet zo achter de schermen.

In het kort, wat is er gebeurd? Naast rouwcoaching, bracht ik ook al ondernemers samen in mastermindgroepen en uit dat initiatief ontstond dan weer de vraag om ondernemers ook individueel te gaan coachen. En zo komt het dat je me intussen hebt zien verschijnen als rouwcoach enerzijds en business mentor anderzijds. En dat is natuurlijk een beetje zoeken opnieuw zoals in: naar wie communiceer ik, via welke weg en hoe? Moet ik dan gescheiden wegen nemen, enz enz. Maar weet je, hoe meer ik ermee bezig ben, hoe meer ik besef dat jij, mijn “ideale klant” zoals dat dan in het jargon heet, dezelfde bent – of het nu voor rouw of voor business of voor andere life topics is.
Jij bent immers ondernemend van aard – jij hebt goesting om de dingen zelf in handen te nemen – jij legt je niet neer bij wat je overkomt in het leven maar jij besluit dat jij aan het roer staat – jij gelooft net als ik dat je zelf beslist om gelukkig te zijn. En daarom klikt het tussen ons 🙂

Dus of jij nu een een Verlies te verwerken hebt of of jij nu je onderneming uit de grond stampen wilt, in beide heb ik een bijzondere expertise (en nog meer in de combinatie ervan 😉 ) die ik graag met je deel.

Bovendien is één van mijn grootste inzichten de laatste maanden (mede dankzij de inspiratie van Lucinda Douglas die op 10 mei in Masterclass komt geven voor ons) dat je als ondernemer, gewoon zelf je product bent. Mensen kopen niet zomaar een product, ze kopen jou – en dat geldt in het bijzonder voor de diensten – en nòg meer in coaching. Want hier is zeker het allerbelangrijkste dat het klikt!

Daarom zal binnenkort deze website gewoon overgaan naar www.goedelevankerschaever.com en zal je voortaan lekker door elkaar – want zo gaat het ook in het leven – blogs krijgen rond ondernemerschap, netwerking, rouw, verlies, motivatie, enz.  En ik ben ervan overtuigd dat je er altijd wel iets van zult kunnen meepikken dat bij jou past. Want anders was je dit niet aan het lezen. 😉

En terwijl ik dit schrijf voel ik de inspiratie alweer borrelen en denk ik “nou mooi – ik kijk er al superhard naar uit om je weer vollenbak met onderhoudende topics te verwennen!”

Hartelijke groet!

Goedele

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment