SPREKER op jouw event

Rouw & Verlies. Het heeft een oubollig imago, het klinkt somber en triest. En ja, het is natuurlijk een pittig onderwerp.

Maar het kan ook anders.  Ik breng een verhaal dat begrijpelijk en herkenbaar is voor iedereen.  Ik leg theorie van onze grote wetenschappers uit in gewone-mensen-taal, visueel voorgesteld met herkenbare voorbeelden en verhalen.  Anekdotes uit mijn eigen beleving zorgen ervoor dat je nòg meer mee bent met de boodschap die ik je breng: je kan maar rouwen op één manier en dat is jouw manier.

Het verhaal van een vrouw die met veel humor het Leven opgepikt heeft nadat de wereld op haar 24ste onder haar voeten werd weggemaaid.

Het verhaal van een vrouw die volhardt om haar missie te volbrengen, nl. de wereld te laten weten dat rouwen mag!

Het verhaal van een vrouw die ondanks alles, haar eigen pad volgt met als motto “Stop thinking, start doing.”

Wil je me boeken als spreker op jouw evenement? Stuur een bericht en dan bellen we even om kennis te maken

MENTOR tijdens jouw reis als ondernemer

Mijn eigen pad, dat is er een van ondernemerschap.  Voor mij de enige manier om te leven op mijn voorwaarden. Natuurlijk met voor- en nadelen. Natuurlijk met ups en downs. Maar niets weegt op tegen de geweldige vrijheid om je eigen ding te doen, om je missie de wereld in te zetten.

En niets leuker dan jou en zoveel mogelijk mensen met het ondernemersvirus te besmetten.  Deel je mijn enthousiasme, heb je nood aan een sparringpartner of een (liefdevolle) schop onder je kont van een echte actiecoach? Contacteer me dan om vrijblijvend kennis te maken.