Be a Woman Retreat

Unlock your mind. Unleash your Heart and Reveal your true Self.

14 tem 20 juni 2021, La Bastidie, Les Albres, FR

Als jij dichter bij jezelf wilt komen, in contact wil staan met je Intuïtie en wilt leven en ondernemen vanuit Female Flow, the time is now.

Ben je een vrouwelijke ondernemer en wil jij er écht voor gaan? Dat wil zeggen dat je bereid bent om in de Spiegel te kijken en eindelijk voor je Waarde te gaan staan, no matter what other people might think?!

Herkenbaar?

Dan is de kans groot dat jij aan het leeglopen bent…

Nochtans kan dit veranderen als jij doet wat je te doen hebt.

Als jij helemaal jezelf durft te zijn en gaat staan voor wie je bent.

ALLES VERANDERT ALS JIJ IN JE KRACHT GAAT STAAN.

Foto Spiri-209kopie

Wanneer jij in je kracht staat dan zal je:

Al van kinds af voelen wij ons anders dan anderen. We horen, zien en voelen vaak meer, we herinneren ons Dromen, Levens en oude Wijsheden. Echter, omdat die dingen niet passen in onze prestatiegerichte maatschappij, onderdrukten we onze Vrouwelijke Intuïtie. We pasten ons aan en gingen letterlijk ons mannetje staan.

Zo dwaalden we verder en verder af van onszelf. De frustratie groeide naarmate onze rugzakken ook gevuld werden met Levenslessen als ziekte of verlies.

We besloten dat het zo niet langer kon.

Meer en meer kozen we voor ons eigen pad. We gingen het Verlangen naar een Leven en Business op onze voorwaarden realiseren met als doel deze microbe ook aan andere Vrouwen door te geven. Dit Verlangen, deze Missie, bracht onze wegen samen.

Sindsdien moedigen wij, Goedele, Inge en Sille, vrouwelijke ondernemers aan om het beste uit zichzelf te halen. We creëeren online en offline een Sisterhood waarin je voelt dat het veilig is om helemaal jezelf te zijn. Waarin we elkaar ondersteunen en upliften. Waarin je groeit en bloeit op jouw tempo, op jouw ritme en op jouw unieke manier.

Je bent de enige die het kan doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Gedurende de retreat voelde ik de ontspanning en de ontwapening toenemen. Mijn absolute hoogtepunt is dat ik thuisgekomen ben bij mezelf. En dat is gelukt door de veilige bedding van deze drie prachtige vrouwen. Ik zou het programma 100% zeker opnieuw doen en nodig echt andere vrouwen uit zichzelf deze retreat te gunnen.

Eva Willems, Praktijk vol Verwachting (NL)

De totaalbeleving was top, moeilijk te omschrijven in woorden. Ik doe een poging: waardevol, magisch, verbinding, transformerend, good vibes, flow, sisterhood. Deze beleving zit in elke cel verankerd en neem ik voor altijd mee, in alles wat ik doe, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak!

Ik zou meteen opnieuw deelnemen, absoluut! Elke vrouw die vooruit wil, die haar eigen ding in de wereld wil zetten, die haar eigen leven wil leiden in connectie met wat voor haar belangrijk is… schrijf je in!

Kathia Permentier, KP Gedrag & Hond (BE)

Ben jij toe aan de volgende stap in je Life & Business?

De Be a Woman retreat biedt jou die veilige plek om:

Wij laten je zien hoe je in mogelijkheden denkt, hoe je blokkades uit de weg ruimt zonder veel blabla 

en hoe je de nodige actie onderneemt om jouw dromen te realiseren.

Al jaren investeren wij in onze Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling. We omringen ons met de beste Ondernemers en de mooiste Sisterhood.

Wij doen niets liever dan deze veilige omgeving te creëeren voor Vrouwelijke Ondernemers die net als wij hun Spiritualiteit willen inzetten voor en in hun Business. Onderneemsters die graag met hun hoofd in de wolken vertoeven en toch met beide voeten stevig op de grond staan.

Een omgeving waar niets te gek is en jij helemaal serieus genomen wordt.

Tijdens de Be a Woman retreat in Frankrijk ga jij jouw Transformatie in. Je zal er temidden van de Natuur, op een zachte, duidelijke en respectvolle manier met jezelf aan de slag gaan. Persoonlijke begeleiding, female flow, creativiteit, ancient wisdom, rituelen en de Sisterhood van de andere deelnemers in de groep ondersteunen jou hierin.

Gun jij jezelf ook een 6-daagse waarin je op en top wordt verwend met de mooiste inzichten, cadeautjes en een gevarieerd programma? Een mooie gelegenheid om een stapje dichterbij jezelf en de liefde voor jezelf te komen.

Het was een prachtige vrouwencirkel waarin er zoveel openheid, vertrouwen en respect was en waar iedereen volledig zichzelf kon zijn. Transformatie is het grote key-woord. Uit alle aangeboden activiteiten haalde ik “kapstokken” om mee te nemen in mijn verdere groeiproces. De retraite heeft me veel inzichten, praktische tips en nieuwe vriendschappen gegeven.

Ik raad de retraite aan alle vrouwen aan die willen groeien en verdere concrete stappen in hun dagelijkse en zakenleven willen zetten. Ik zou de retraite direct opnieuw doen om weer nieuwe lagen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Machteld Gysen, Intuïtief Massage.(BE)

Hoe kan jij erbij zijn?

Deze retreat is niet voor iedereen weg gelegd. Als jij vastbesloten bent om op te staan en zelf je Kroon met trots op je hoofd zal zetten, dan ben je van harte welkom. In een intake gesprek toetsen we graag met je af of deze retreat ook voor jou op het goede moment komt.

Neem jij je verantwoordelijkheid op voor je Leven en je Business? Vraag dan nu je gesprek aan.

Wij kijken er alvast naar uit je te leren kennen.

Praktische informatie

  • Van maandagavond 14 juni tot zondagochtend 20 juni 2021

  • Locatie: La Bastidie, Les Albres, Frankrijk (makkelijk bereikbaar met trein of vliegtuig)

  • All-in formule in een gedeelde kamer & buitendouche (catering, verblijf, programma, begeleiding, workshops)

  • Investering €1555 ex btw, met KMOP mogelijk (muv €540 verblijf & catering) 

  • Corona- & Bubble Proof volgens de laatst geldende richtlijnen.

Thema’s:

  • Controle
  • Grenzen
  • Vrijheid
  • Verbinding

Dagindeling:

Workshop (10 – 12u), lunch & vrije tijd, workshop (16u  – 18u), diner & avondprogramma. 

Onze Instrumenten:

Theorie & praktijk, Crea & Dans, Godinnen & Chakra’s, Kleur & Meditatie,  Water & Vuur … 3 met Goud gevulde Rugzakken reizen met je mee.

Het is de tweede keer dat ik deelnam aan een Retreat met Goedele, Inge en Sille en opnieuw ervaarde ik veel “Aha’s” die ik absoluut kan gebruiken binnen mijn onderneming. Bedankt om mij te leren mijn grenzen duidelijk te stellen en mijn Energie wijs te gebruiken.

Liesbeth Hanssens, Aequilibrium, Paardenosteopaat.(BE)

Met heel mijn hart kijk ik terug naar de voorbije dagen en uit naar de volgende. Ik voel me voldaan, gegroeid, vertrouwensvol, klaar om nieuwe stappen te zetten. Ik zou het aanraden aan iedereen die openstaat voor de idee dat er meer is dan we kunnen bevatten en die diepere lagen in zichzelf willen ontdekken en aanboren.

Joke De Wulf, Slaap- en Gezondheidstherapeut (BE)

Inge Spanjaard

 Awaken your ancient Nature.

Be a Woman

Goedele Van Kerschaever

Take Ownership of your Life.

Be a Leader

Sille Brouwer

Be your own Soul Navigator

Be You