KMO-Portefeuille:

Hoe werkt KMO-Portefeuille?

Onze Mastermind adviesgroepen en onze Masterclasses komen in aanmerking om betaald te worden met KMO-Portefeuille.

Hoe gaat dat in zijn werk?

1

Jij schrijft in voor een Masterclass of een Mastermind (na intake gesprek)

2

Je surft naar de website van KMO-Portefeuille en vraagt er je subsidie aan ten laatste 14 dagen na de start. (“Projectaanvraag”). Het aan te vragen bedrag is de totale kostprijs + indien van toepassing maximum 25€/dag voor de catering.

Bij voorbeeld: een 1-daagse masterclass kost 400€ ex btw + 50€ catering. Het bedrag in om in te brengen in KMO-Portefeuille is 425€.

Let goed op: de Mastermind groepen vallen onder de pijler Advies (Registratienummer: DV.A236596) . De Masterclasses onder de pijler Opleiding (Registratienummer: DV.O236597 ).

3

Nadat je aanvraag wordt bevestigd, schrijf je je eigen aandeel over op de rekening van Sodexo, financiële partner van de Vlaamse Overheid. Jouw aandeel = 70% van het totaalbedrag dat je ingebracht hebt. (voor kleine ondernemingen / 80% voor middelgrote)

4

De verschuldigde btw en het resterende bedrag voor de catering (in ons voorbeeld 94,50€ btw+ 25€ catering) stort je rechtstreeks op het rekeningnummer van The House of Mastermind, te vinden op je factuur of aanvraagformulier. BE73 3770 4088 7860.

5

Van zodra Sodexo jouw betaling ontvangen heeft, stort de overheid haar aandeel (30% voor kleine ondernemingen) in “jouw potje” waarna jij terugkeert naar de website van de VLAIO en op de knop drukt om de effectieve betaling aan The House of Mastermind uit te voeren.

Op de website van VLAIO vind je alle info terug alsook veel gestelde vragen.

Wij proberen van onze kant op de aanmeldformulieren en facturen zo duidelijk mogelijk te zijn. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.