rouwen mag

Rouw & verlies

Lezing "Rouwen mag!"

In een maatschappij waar we het ene project na het andere moeten aanvatten en afwerken, het liefst zo snel mogelijk, krijgt de rouwende vaak de indruk dat hij er niet snel genoeg “over” kan zijn.  Maar zo werkt het niet. Rouw laat zich niet een excel vatten of een deadline aanmeten. Je werkt niet de ene na de andere fase af en evenmin laat het zich in een doos stoppen op zolder.

Rouw is allesomvattend en alles overstijgend. Soms sleurt het je mee in de diepte, soms neemt het je mee naar ongekende hoogtes. En vanaf het er is, is het er om te blijven.  En dat is maar logisch ook, je zou toch niet willen dat je Liefde verdwijnt?!

In deze lezing deel ik met jou mijn kennis en ervaring over Rouw & Verlies. Je zal inzicht krijgen in jouw verwerkingsproces en in dat van anderen waardoor je met een “aha-gevoel” en meer begrip, terug naar huis gaat.  

Let wel, dit is geen klaagzang voor slachtoffers. Mijn verhaal is doorspekt met humor en een lach. En voor de tranen, hebben we zakdoekjes. 😉 Alles kan en alles mag. 

Deze lezing kan je boeken met je vereniging of bedrijf, contacteer me voor meer info.

Individuele begeleiding (coaching of therapie)

Ben je op zoek naar individuele begeleiding? Je kan na een intake gesprek bij me terecht voor een Dieptesessie van minstens een halve dag. Ervaring heeft me geleerd dat ik jou beter kan helpen door 1 keer een diepe duik te nemen in je rouwproces dan een uurtje hier en een uurtje daar. Waar kan je je aan verwachten in een sessie? Van theorie tot praktijk en van babbelen tot wandelen, schilderen of borden stuk gooien. 😉 Alles kan, alles mag, niets moet. Het is moeilijk om er een naam op te plakken maar het soort “oefeningen” die we samen doen zijn ook wel Systemisch, Intuïtief en Energetisch te noemen. Dat alles op jouw tempo, op een manier die bij jou past natuurlijk. Bel me als je wilt kennismaken 0477 78 68 66.