Coming soon… THE HOUSE OF MASTERMIND

Weldra worden alle Mastermind groepen verenigd onder deze nieuwe brand. 

Hou ons in de gaten of contacteer ons alvast om dit te vieren met ons zomeraanbod. 

Mastermind:

Stop Thinking Start Doing

Blijf je in rondjes draaien? Geraak je maar moeilijk (of niet) vooruit? Weet je niet waar de mosterd of de klanten te halen?

Dan zou je een klankbord wellicht op prijs stellen: om praktische of technische issues op te lossen, om strategische ideeën af te toetsen of om een nieuw (product)idee uit te testen.

In onze maandelijkse Mastermind groepen leg je voor waar je op vastloopt of waar je advies over wilt en je krijgt eerlijke feedback van je collega-ondernemers.

Mastermind:

Strategic Mastermind Gold

Je bent dag en nacht in de weer voor je eigen zaak. Je hebt het gevoel dat je tijd te weinig hebt om te prospecteren, te evalueren, de koers bij te sturen indien nodig, … Maar hoe druk je de pauzeknop in? 

In deze Strategische Mastermind stap je 1 maal per kwartaal met je collega-ondernemers de helikopter in, om uit te zoomen en te werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf.

Liever een individueel traject?

Heb je een duwtje in de rug nodig of eerder een schop onder je kont? Dan ben ik jouw mentor. Ik hou je een spiegel voor, stel je kritische vragen en daag je uit om uit je comfortzone te gaan.

Masterclasses: Stop Thinking Start Doing

Een nieuwe masterclass komt eraan in het najaar.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.