rouwen mag

Rouw & verlies

Individuele begeleiding (coaching of therapie)

Bij het woord “rouw” denken we meestal aan een overlijden. Maar wist je dat je ook rouwt na een scheiding, een ontslag, een faillissement, verlies van gezondheid, kinderen die het nest uitgevlogen zijn, …?

Als jij je op dit ogenblik niet helemaal lekker in je vel voelt, dan zou het wel eens kunnen dat er iets wringt in een rouw- of verwerkingsproces. Dat uitzoeken en hiermee verder aan de slag gaan is waar ik je graag bij ondersteun in mijn praktijk in Lennik, Evergem of online.

Je bent de enige die het kan doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Ik kan je op weg helpen in een traject van minstens 4 sessies of je komt langs voor een halve of ganse dag om eens helemaal diep in jezelf te duiken. Welke formule het beste bij jou past toets ik graag samen met je af in een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan de telefoon.

Wat is de ervaring van anderen?

“Bedankt voor je mailtje en voor de sessie gisteren. Voor het eerst in maanden ben ik op tijd gaan slapen en heb ik echt goed geslapen, geen nachtmerries, niet wakker schieten, niet in de war zijn. Bedankt om mij rustig te laten vertrekken, bedankt voor de knuffel.”
Nina
na een dieptesessie
“Ik ben bij Goedele terechtgekomen wegens klachten van angsten, stress, ongelukkig zijn, weinig zelfvertrouwen,.. Ik voelde me erg onzeker over de opvoeding van onze puberzoon waar het niet makkelijk mee ging. Dankzij de inzichten van Goedele kreeg ik een ander inzicht in de manier van opvoeden en leerde ik om onze kinderen los te laten. Het gaat steeds beter en beter, durf te genieten en zorg te dragen voor mezelf. Vroeger deed ik alles in functie van een ander nu besef ik dat ikzelf ook belangrijk ben. Goedele is een zachte, warme persoon die je duidelijk laat voelen wat er mis zit. De klachten van stress en angsten zijn fel verminderd. Ook communicatie met zoon boekt vooruitgang. Zonder hulp zou het mij niet gelukt zijn denk ik. Nu heb ik eens weekends waar ik kan van zeggen”ze hebben deugd gedaan” Moest er iemand dezelfde klachten als ik hebben zou ik zeker aanraden om bij Goedele te gaan. Ik vind het fijn dat praten gecombineerd is met doe -activiteiten. Echt je lichaam iets laten voelen. Het probleem is wel niet op 1 keer opgelost, je moet het tijd geven. Dank u Goedele”
Lieve
na een coaching traject

Wil je graag een lezing, voordracht of workshop boeken, stuur me jouw verzoek door via dit formulier. Ik spreek je graag aan de telefoon.